anula tobie też nie dużo brakuje. Więc trzeba o tobie też pomyśleć.
_________________ Nawet piekło nie zna gniewu urażonej kobiety Nigdy nie zaczynaj rozmowy z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
_________________ Nawet piekło nie zna gniewu urażonej kobiety Nigdy nie zaczynaj rozmowy z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Widzę,że juz trzy propozycje dla mnie macie Marcin mi jedną przedstawił jakieś 2 dni temu, wczoraj w jednym z tematów pojawiły się kolejne...Aż jestem ciekawa co to w końcu z tego wyjdzie
_________________ "...usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego..." P.Coelho
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum