_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
lollo3 piszesz prace niedoskonałe ale niestety z toba sie nie moge zgodzić bo gdyby reszta miałabyc taka jak tło to ta praca nie byłaby wogóle widoczna i niewiadomo by było o co chodzi. Jak sadze twierdzicie ze nie sa doskonałe bo sa to prace związane z Zagłębiem Sosnowiec ale nam sie one podobaja i napewno nie sa to ostatnie prace promujące Zagłębie na Piaskach
Oceniam pracę, a nie treść. Poza tym jak może mi przeszkadzać Zagłębie w Zagłębiu? Kibicowskie przepychanki mnie nie interesują.
Spoko Krecik, psikajcie sobie takie obrazki, mnie to nie przeszkadza. Oby było za zgodą właścicieli budynków
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum