Wysłany: 6 Listopad 2009, 13:20 V Spotkanie Forumowiczów
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na V Spotkanie Forumowiczów.
To już jutro 7 listopada 2009 godz. 17:00 Miejsce: Excalibur Music Pub ul. Bytomska 16, Cel: dobra zabawa !!!
Przybywajcie, jeżeli się nie znamy to najwyższa pora poznać się osobiście.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Jakieś przedmioty rozpoznawcze trzeba mieć? Róża w zębach, kapelusz czy czarna peleryna Oczywiście jak dziecko pozwoli mi przyjść to wpadnę na dwie cole. Chociaż z natury jestem nieśmiały, to zjawię się jak szpieg z krainy deszczowców...
Mieliśmy już takich nieśmiałych
Z pewnością nas rozpoznasz.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Postarajcie się Kochani Forumowicze przybyć choć na godzinkę. Nie obawiajcie się, że część z nas dobrze się zna i będziecie się głupio czuli. Nie pozwolimy na to nikomu!
Tego, że ktoś się poczuje 'nowy', mogę potwierdzić, nie ma się co obawiać. Sama pamiętam jak pierwszy raz pojawiłam się na spotkaniu forum, ponad rok temu i bardzo miło było...
_________________ 'A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.' Mały książę
Postarajcie się Kochani Forumowicze przybyć choć na godzinkę. Nie obawiajcie się, że część z nas dobrze się zna i będziecie się głupio czuli. Nie pozwolimy na to nikomu!
Potwierdzam jako że w brew pozorom jestem osobą bardzo nieśmiałą to w momencie pierwszego spotkania nie odczułem jakiegokolwiek podziału na tych "nowych" i tych "starych"
I bardzo się cieszę ze miałem zaszczyt poznać to zacne grono
_________________ "...If you don't live for something you'll die for nothing..." Hatebreed
Czeladzkie Stowarzyszenie "Rozwój Miasta" - nam zależy
Pisałam już do Roberta ale napiszę jeszcze tutaj. Wyszłam od Was,wsiadłam grzecznie do samochodu.... i po dosłownie 10 metrach-stop. Mili panowie mi powiedzieli "pani wyszła z baru,wsiadła do auta...pani dmuchnie..." Jakież było ich zdziwienie kiedy wyszło 0,0 Swoją drogą oni tam chyba specjalnie dzisiaj zostali wydelegowani żeby nas wszystkich unicestwić
_________________ "...usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego..." P.Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum