Wysłany: 6 Listopad 2009, 08:39 Pozycja www.czeladz.org.pl w Google
Miło mi poinformować, że znaleźliśmy się na:
1 miejscu w Google po wpisaniu hasła "Czeladź".
Pokonaliśmy domenę www.czeladz.pl i wikipedię.
Na pamiątkę zrzut z ekranu:
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
_________________ "Ulice mego miasta w mej hemoglobinie
Momenty mego miasta wyświetlone jak w kinie
Ulice mego miasta podarte jak ja
Tkwię w tym tlenie jak w szkłach piach"
Dobra, żartowałem
To zależy czy jesteście zalogowani na swoim koncie w Google. Jeżeli tak to zobaczycie to co chcecie zobaczyć.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
wystarczy kliknąć na igoogle poniżej adresu taka szarawa ikonkę z strzałką w górę to przeniesie dana witrynę na pierwsze miejsce oraz pojawi się taka zielona strzałka kolo niej
_________________ "...If you don't live for something you'll die for nothing..." Hatebreed
Czeladzkie Stowarzyszenie "Rozwój Miasta" - nam zależy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum