Pięknie się Ptaszysko spisałeś. Te statystyki są lepszym uzupełnieniem zdjęć bo dają prawdziwy obraz gry.
Szkoda że żaden blok nam się nie zdarzył. Punkty naszych nijak nie składają się na 52.
_________________ Dlaczego Czeladź nie ma własnej oczyszczalni ścieków?
Pij mleko, będziesz wielki.
Co do meczu z Jaworznem, to chyba los tak chciał bo zdrowia nam nie starczyło: 1 zawodnik chory, 2 kontuzja plecow, 3 wybity palec, 4 króry powrócił do gry po przerwie skrecil kostke w 2 min. meczu... coz bez podstawowych graczy sie nie da. Za tydzien mecz z mickiewiczem ktory trzeba wygrac! o ile zagramy w pelnym skladzie wtedy mecz powinien spelnic oczekiwania kibicow i nasze
Ten post brody dostaje. Nikt nie skomentuje gry naszego zespołu. To już 4 przegrane mecze. Sam bym to zrobił gdybym umiał i mógł. Zacznijcie. Może odrobina samooceny. Co o ich/swojej grze sądzicie?
Pllo co tu komentować bardzo młoda drużyna , która bardzo chce ale nie wychodzi albo brakuje szczęścia pod koszami albo kondycji ale tego to nie mo oceniać od tego jest trener . A po drugie to nie odrazu Krakówa zbudowano nowa drużyna, nowy skład nie ograny ze sobą a moze i brak komuś ambicji. Poczekamy zobaczymy ważne że jest w Czeladzi KOSZ!!!
Nie jestem żadnym ekspertem w tym temacie a mówiąc cokolwiek narażę się minimum jednej osobie, ale powiedzieć muszę bo po to była ta prowokacja.
Gra w koszykówkę nie polega na szczęściu
.Będę ostatnim który podda tą drużynę totalnej krytyce bo jak mówisz są młodzi, niedoświadczeni i na pewno chcą i kiedyś mam nadzieję będą wygrywać.
Jednak jedno muszę powiedzieć. W tym zespole brak zespołowości moim zdaniem. Wszystkie akcje polegają na ułańskich szarżach co przy warunkach jakimi dysponują (lub raczej nie dysponują) jeszcze długo stawiać ich będzie na straconej pozycji.
Więcej urozmaiconych, koronkowych, szybkich, misternie wykończonych, wielopodaniowych akcji. Tego nie wystarczy się nauczyć. To trzeba stale i konsekwentnie grać nie dając ponieść się emocjom. Jak pamiętacie nawet Adamkowi się udało
Dobrze ja napisze jako zawodnik pare słów o meczu z mickiem ...
Kazdy na ten mecz wyszedł maksymalnie skoncetrowany , pracowaliśmy cały tydzień mocno na treningach , liczyliśmy na pierwsze Zwycięstwo tym bardziej ze gralismy u siebie i wkońcu chcielismy sie pokazac z jak najlepszej strony Przed własna publicznością a wyszło jak wyszło każdy widział...
W pierwszej połowie moim zdaniem dobrej z naszej strony trzymaliśmy wynik , wychodziły zagrywki w obronie tez dosyć niezle to wygladalo , w drugiej już nawet w pewnym momencie nie wiem na początku wyszlismy na jednopunktowe chyba prowadzenie i nagle wszytsko sie zacieło , przestały wychodzic zagrywki nie realizowalismy tego co zalozyl nam trener i micek zaczal odjezdzac , brakło sił? zapewne ale napewno zabrakło szybkiej gry z kontry bo chyba żadna nie poszła z naszej strony , gralismy gre ustawiana co nam nie wychodziło i kazdy raczej bał sie pociagnac i wziasc na siebie odpowiedzialnosci , tak jak ktos napisal wyzej faktycznie brak zespolowosci w grze naszej druzyny tez widac i to chyba tyle z mojej strony , Podziękowania dla publicznosci ktora stawiła sie bardzo licznie jak na tą klase rozgrywkowa !
Bedziemy dalej Pracować i mam nadzieje ze wkoncu doczekamy sie zwyciestwa !
_________________ "Przeciętny Chłopak , W Brudnych Reebokach..."
Jedno co napewno nie zostało zrobione przed sezonem, to praca nad kondycją i wytrzymałością, bo widać odrazu ze sił starcza na 2 kwarty a w 2 polowie powietrze uchodzi. Powinna być zrobiona cieżka robota na stadionie przed sezonem a w trakcie utrzymywanie tych 'wysokich obrotow'. W trakcie sezonu sie juz czegos takiego nie zrobi bo jest czas na przygotowanie a potem jest czas na wygrywanie, ale bez tego pierwszego o 2 mozna zapomniec.
_________________ Im mniej wiesz tym lepiej śpisz ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum