Bardzo proszę zainteresowanych jeszcze raz o przysyłanie maili z rozmiarem, loginem i kolorem koszulek, czekam do 15 października na maile, w mailu zwrotnym podam nr konta do wpłaty. Zamówienie złożę 16 października. W tytule maila wpisać "koszulka Moja Czeladź".
Piszcie robert.zach@czeladz.org.pl
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Koza – czarna – XXL
sztwiara – czerwona – czarny nadruk – L - zapłacone
Kocurek – czarna – XL
Szwecja – biała – L
virgo – czarna – M - zapłacone
Max69 – czarna – XXL ???
Maja – czarna damska – S - zapłacone
vipdamian – czarna – L
Przemek - czarna L - zapłacone
Anula - czarna damska – L - zapłacone
Wszyscy?
32 zł sztuka, nr konta na PW.
Zaktualizowana lista, czekam na resztę wpłat do 13 (przyszły piątek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum