_________________ Nawet piekło nie zna gniewu urażonej kobiety Nigdy nie zaczynaj rozmowy z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Łukasz Zmarzły Nowy w mieście
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Wcale nie są to dobre prace.
Na pierwszym zdjęciu tylko tło jest zrobione ciekawie reszta niedokończona.
Druga praca .
Trzecie zdjęcie, to samo co pierwsza praca. Tło świetne reszta niedokończona.
Czwarta praca brak proporcji. Najlepsza z tego jest ta czacha.
Nie łączy się perspektyw trójwymiarowych z płaskimi. źle to wygląda i to jest minus pierwszej i trzeciej pracy.
_________________ Nawet piekło nie zna gniewu urażonej kobiety Nigdy nie zaczynaj rozmowy z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Wcale nie są to dobre prace.
Na pierwszym zdjęciu tylko tło jest zrobione ciekawie reszta niedokończona.
Druga praca .
Trzecie zdjęcie, to samo co pierwsza praca. Tło świetne reszta niedokończona.
Czwarta praca brak proporcji. Najlepsza z tego jest ta czacha.
Nie łączy się perspektyw trójwymiarowych z płaskimi. źle to wygląda i to jest minus pierwszej i trzeciej pracy.
@lollo3 jednak dla laika są one po prostu świetne, dla ludzi przyzwyczajonych przez lata do bazgrołów typu Wiśnia Boyz czy CHWDP to wręcz dzieła sztuki
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
Lollo ma rację, że doskonałe to te prace nie są, ale prawdą też jest, że są 100 razy lepsze niż inne bohomazy.
Lollo, przyjedź i zobacz klatkę schodową w moim bloku. Po ostatniej wizycie kiboli CKS-u mamy nową porcję bazgrołów. Tym razem na drzwiach.
może ty znasz miejsca gdzie są w czeladzi ładniejsze prace wrzuć jakieś zdjęcia jeśli możesz
Jak byś dokładnie prześledził temat to powyżej jest kotek, który jest pracą w 100% udaną. Jak masz czas i się nie boisz ( z racji młodego wieku ) to ten kot jest na Dziekana. Możesz go zobaczyć na własne oczy a potem już nic nie będzie takie same. Naprawdę robi wrażenie: kolory, cienie, perfekcja wykonanie.
może ty znasz miejsca gdzie są w czeladzi ładniejsze prace wrzuć jakieś zdjęcia jeśli możesz
Jak byś dokładnie prześledził temat to powyżej jest kotek, który jest pracą w 100% udaną. Jak masz czas i się nie boisz ( z racji młodego wieku ) to ten kot jest na Dziekana. Możesz go zobaczyć na własne oczy a potem już nic nie będzie takie same. Naprawdę robi wrażenie: kolory, cienie, perfekcja wykonanie.
"i się nie boisz" haha sorry ale... akurat ja znam wszystkie prace jakie powstały w czeladzi i nie tylko, to jest tygrys nie kot!! jednak chciałem poznać opinie ludzi postronnych. Prawdziwe graffiti nie napisy typu "chwdp czy cks" ,prace które powstają w ciągu kilku godzin prace w które autorzy wkładają wiele pracy i pieniędzy te prace poprawiają estetyke miasta szare mury zaczynają żyć i jest inaczej miasto staje się ładniejsze... czeladź jest jednym z nielicznych miast w zagłębiu gdzie graffiti stało się tak legalne i rozwija się na wysokim poziomie...
przestań używać zwrotu Was marcino, każdy ma tu swoje zdanie, prywatne, albo kieruj wypowiedzi do tego do kogo piszesz
mnie się wszystkie te graffiti podobają i cieszę się, że moje miasto wyróżnia się pod tym względem, o jakości malarskiej kreski dyskutował nie będę bo się nie znam
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
Dzisiejsza praca MURALA .
Paradox < graficiarz maluje reklame dla firmy usuwającej graffiti.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum