Jak rozumiem osoba pracująca w urzędzie nie ma prawa pisać na Waszym Forum podobnie jak pracownik MZGK też był niemile widziany no trudno Wasza sprawa. Tym bardziej ze chyba nie zabierałem głosu w tematach politycznych nikogo ani nie oczerniałem ani nie wybielałem.
Wręcz przeciwnie. Bardzo fajnie jak pisze ktoś z UM. Pracownik MZGK jest mile widziany. Ponoć jesteś anarchista, a stosujesz ocenę zbiorową A gdzie miejsce na indywidualność?
Pisz, pisz ale licz się z krytyką. ja mam gorzej - pracuję dla powiatu
_________________ I love Gość wywrotki, nie wywrotki...
Jak rozumiem osoba pracująca w urzędzie nie ma prawa pisać na Waszym Forum podobnie jak pracownik MZGK też był niemile widziany no trudno Wasza sprawa.
No teraz drogi Panie to uraziłeś nie tylko Pana z MZGK ale i mnie.
Jedno zdanie mi pokaż z którego wynika że ten pracownik MZGK jest niemile widziany.
W przeciwnym razie zamilcz na wieki.
A wszystko przez to, że skasowałem mu posta kompletnie nie na temat.
Na forum pisze wiele osób z U.M. lecz nie wszystkim wytykam IP. Twoje oburzenie było niewspółmierne do wartości posta.
Żegnam.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
A czemuż to mój post o urlopie w środku tygodnia o 10.30 został wykastrowany?
Tyle gardłujecie że inni mają cenzurę itp a sami jesteście pierwsi do cenzurowania niewygodnych pytań
Jeżeli post był w złym miejsu to należało go przenieść taka jest chyba robota milicjanta czy jak on się tam nazywa.
PRECZ Z CENZURĄ I CENZORAMI
Popieram Roberta, ponieważ napisałeś posta będącego pospolitym OT. Robert miał prawo a wręcz obowiązek go usunąć.
I pewnie gdybyś tak mocno go nie zaatakował, to nie zdradziłby Twojej tajemnicy. Po prostu mamy od czasu do czasu najazd negatywnie nastawionego urzędnika i tak zostałeś odebrany.
Jednak jeśli masz intencję pisać i dyskutować, to zachęcam do udzielania się na forum. Panują tu jednak ogólnie przyjęte zasady i nie gniewaj się, gdy Twój post nie na temat zostanie usunięty.
Jeśli usunąłby Twoją merytoryczną wypowiedź z innych powodów, to miałbyś wówczas uzasadnione prawo mówić o cenzurze. To jest zwyczajne sprzątanie OT.
Jeśli Ci ktoś kiedyś usunie posta z innej przyczyny, to Cię będę popierał w niezadowoleniu z takiej sprawy.
Anarchisto, tu się kasuje posty tak samo urzędnikom jak i kolegom. Gdybyś tu był dłużej to byś to zauważył. Zachęcam do uważniejszej lektury, a przekonasz się, że za samo urzędowe IP tu się nie obrywa.
Tak na prawdę to bardzo chcemy aby urzędnicy się tu wypowiadali tylko oni nie chcą, albo się bardzo ukrywają.
Przemysław Szałański napisał/a:
Czy ja dobrze wnioskuję, czy byłeś kiedyś .....
Moderacja: proszę wywalić to zdanie!
Przemek: przeginasz, a moja cierpliwość się kończy - krecha!
Ale przecież Przemek tu nie napisał gdzie ten pan pracuje tylko gdzie kiedys pracował A w regulaminie nie było chyba nic o tym,że nie wolni pisać gdzie ktoś pracował ileś-tam lat wcześniej.
_________________ "...usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego..." P.Coelho
sztwiara zareagował prawidłowo, sami stworzyliśmy zasady i musimy sie ich trzymać ale...
ponieważ użytkownik maciej opalski wyraził zgodę na ujawnienie tych informacji, ostrzeżenie dla Przemka zostaje anulowane
_________________ Pozdrawiam - Marcin Boruta - gg # 88095
------------------
Dbajmy o nasze zabytki
"naród pozbawiony tradycji to żaden naród, tylko zbiegowisko" - Stanisław Lem - Zobacz mnie na GoldenLine
- taki sobie rodzinny fotoblog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum